Pamje mahnitëse të festivaleve dhe kafshëve rreth botës që konkurrojnë për çmimin prestigjioz

Disa nga fotografitë mahnitëse të bëra nga fotograf të ndryshëm për të fituar çmimin për fotografinë më prestigjioze.

Fotograf nga mbarë bota kanë ndarë pamje të jashtëzakonshme të bëra nga pjesë të ndryshme të natyrës ku përfshijë edhe kafshë dhe njerëz, transmeton lajmi.net.

Festivale të ndryshme, kafshë dhe pamje mahnitëse të natyrës janë ndarë në një listë të shkurtër për të fituar çmimin e fotografisë më prestigjioze.

Këto fotografi janë ndarë në katër kategori që të zgjidhet fituesi në një mënyrë më të lehtë. /Lajmi.net/

Azim Khan Ronnie was the overall winner as well as the winner of the exotic travel category, with this breathtaking festival image
Grant Galbraith was the winner in the classic landscape category with this mellow black and white shot of a waterfall
A tranquil blue moment shot by Graham Green
The winner of the revealing nature category was Charles Jones - showing a cunning predator in the background stalking its prey
Early morning mist captured by Fanny Reed
Zay Yar Lin was the winner of the emotive portrait award
This colourful piece was captured by Azim Khan Ronnie
This stunning sunlit shot was featured in the classic landscapes category
An elephant in action, shot by Graham Morgan
 Rebecca Harrison caught this intimate moment on camera between two birds
Nature in all its glory, by Krzysztof Browko
An awe-inspiring lightning strike caught on camera by Heather Wehl
Incredible shot of horses running by Fanny Reed
Two little chaps caught in conversation by David Mierowsky
Alok Avinash was shortlisted in the emotive portraits section for this shot
Todor Tilev captured this shot of a man in his workshop for the competition

Shpërndaje lajmin në:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu