Re me pamje karakteristike shfaqen në Prizren

Retë e llojit ‘Mammatus’ janë shfaqur në Prizren, sipas një fotografie të postuar në faqen e motit në Facebook, Meteo Ballkan.

Retë ‘Mammatus’, kanë pamje karakteristike të rrumbullakët që nuk hasen shpesh në vendin tonë.

Ata janë një lloj mjaft i çuditshëm i formacioneve të reve që nuk lënë askënd indiferent. Si amatorët ashtu edhe meteorologët i kushtojnë vëmendje dhe marrin fotografi të formacioneve të çuditshme që kanë retë mammat.

Gazeta Metro/Kolosalexpress/

Shpërndaje lajmin në:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu