MSH bën apel për vaksinim, që të parandalohet varianti Delta

Ta njohin virusinTë prodhojnë antitrupa që na mbrojnë nga virusi” shkruante në postimin e ministrisë.

Tutje thuhej se sa më shumë të vaksinuar të ketë, aq më e vështirë është përhapja e virusit.

“Bëni pjesën tuaj në: Mbrojtjen e të dashurve tuaj dhe të gjithëve me të cilët kontaktoni.Ndihmën për vendin tonë në mënyrë që të hapen më tej aktivitetet ekonomike dhe sociale.” shpjegohej në postim.

Delta është emri për B.1.617.2., një mutacion SARS-CoV-2 që fillimisht u shfaq në Indi. Delta sipas studimeve besohet të jetë varianti më i transmetueshëm deri më tani.

Shpërndaje lajmin në:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu