Uran Ismaili bun në Taslixhe, la një befasi të këndshme për banorët (Video)

Kandidati për Kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili, ka vazhduar fushatën e tij të veçantë, duke bujtur nëpër lagje të ndryshme të kryeqytetit.

Këtë herë, pas Bardhoshit, Ismaili ka qenë mysafir në Taslixhe.

Së bashku me Luljetën dhe Burimin, Ismaili ka vizituar këtë lagje duke parë nga afër se si është të jetohet aty.

Ismaili ka publikuar edhe sllloganin e fushatës, që do të jetë: Prishtina na bashkon!

Në fund të kësaj vizite, Ismaili së bashku me banorë kanë ndrequr një vend jashtëzakonisht të bukur, për t’i dhënë jetë Tauk Bashqes.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=555400915793788

Shpërndaje lajmin në:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu