“DALO” së shpejti debuton me këngën “Dje & Sot”

Hip-hop artisti i ri “DALO” nga Theranda së shpejti debuton me këngën e parë të quajtur “Dje & sot”.

Kënga ka për temë kërkim faljen, duke lënë egon anash!

Post-production ky nga VALAmedia, i realizuar me bashkëpunëtorët e përhershëm. Ky projekt pritet me ngazëllim dhe këngëtari DALO pret pa asnjë rezervë vlerësimet dhe kritikat e publikut.

Shpërndaje lajmin në:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu