Bardhi dhe Azet lansojnë projektin “Jeta jem”

Bardhi dhe Azet kanë lansuar këngën e tyre të cilën e kanë paralajmëruar ditë më parë.

Projekti titullohet “Jeta jem”, të cilin nuk e shoqëruan me videoklip.

Që të dy kanë bashkëpunime me shumë artistë vendor që kanë arrit të bëhen hite.

Padyshim që edhe kënga e tyre “Jeta jem” pritet të jetë hiti i radhës.

Që të dy kanë bashkëpunime me shumë artistë vendor që kanë arrit të bëhen hite.

Padyshim që edhe kënga e tyre “Jeta jem” pritet të jetë hiti i radhës./Kolosalexpress/

Shpërndaje lajmin në:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu