Një thriller i ri do të bëjë sërish bashkë ikonat e Hollywood-it

Një thriller i ri po vjen nga regjisori i “Spiderman-Man: Homecoming”, John Watts ku do të interpretojnë George Clooney dhe Brad Pitt. Watts do të nënshkruajë, drejtojë dhe prodhojë filmin, i cili aktualisht nuk ka një titull.

Clooney dhe Pitt do të luajnë rolet kryesore. Dy aktorët kanë luajtur më parë në shumë filma, përfshirë trilogjinë e Oqeanit dhe filmin “Burn After Reading”.Thuhet se kjo marrëveshje mund t’ju sigurojë atyre nga 20 milionë dollarë fitime.

Megjithëse ende ka shumë pak informacione për filmin, thuhet se do të tregojë historinë e “dy djemve të vetmuar të caktuar për të njëjtin mision”./Kolosalexpress/

Shpërndaje lajmin në:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu