“Nuk e detyrova askënd të bëjë diçka me dhunë”, Zogu i Tiranës i akuzuar si tutor për prostitucion

Në vitin 2019 Hermes Nikaj i njohur si ”Zogu i Tiranës” u arrestua nën dyshimet se siguronte vajzat për klientë në hotele dhe banesa të ndryshme në kryeqytetin shqiptarë.

”Isha me njerëzit e duhur në vendin e gabuar” u deklarua ‘’Zogu’’ në emisionin Kiks Kosova.

Po ashtu shtoi se nuk ka detyruar askënd të punoi me dhunë.

Për këtë e më shumë, ndiqeni pjesën e intervistës më poshtë:

Shpërndaje lajmin në:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu