Puthja

Anton Çehov
Lëxoni librin

Vajza Angleze

Daniel Silva
Lëxoni Librin

Heshtja nuk është zgjidhje

Liljana Kristuli
Lëxoni Librin

PSE?

Sterjo Spasse
Lëxoni Librin

Njëqind vjet vetmi

Gabriel García Márquez
Lëxoni librin

Duke pritur Godonë

Samuel Beckett
Lëxoni Librin

Prilli i thyer

Ismail Kadare
Lëxoni Librin

Presidenti qe u be mbret Ahmet Zogu

Blendi FEVZIU
Lëxoni Librin

Miti i Sizifit

Alber Kamy
Lëxoni librin

OH

Anton Pashku
Lëxoni Librin

Arti i të dashuruarit

Erich Fromm
Lëxoni Librin

Të jetosh në ishull

Ben Blushi
Lëxoni Librin

Kështjella

Ismail Kadare
Lëxoni librin

Sikur t'isha djalë

Haki Stermilli
Lëxoni Librin

Krim dhe ndëshkim

Fyodor Dostoevsky
Lëxoni Librin

Nderi i humbur i Katerina Blumit

Hajnrih Bël
Lëxoni Librin

Anekdota

Sami Frashëri
Lëxoni librin

FILOZOFIA E JETËS

ADEM DEMAÇI
Lëxoni Librin

Krim dhe ndëshkim

Fyodor Dostoevsky
Lëxoni Librin

Nderi i humbur i Katerina Blumit

Hajnrih Bël
Lëxoni Librin

Vetmitari

Eugène Ionesco
Lëxoni librin

Filozofia e mësimeve të Islamit

Hazret Mirza Ghulam Ahmed
Lëxoni Librin

Kodi i Da Vinçit

Dan Brown
Lëxoni Librin

INTELIGJENCA EMOCIONALE

Daniel Goleman
Lëxoni Librin

BUKA E VITEVE TË HERSHME

Hajnrih Bël
Lëxoni librin

BUKUROSHET E FJETURA

JASUNARI KAVABATA
Lëxoni Librin

BYZYLYKU BOJËSHEGE

Aleksander I. Kuprin
Lëxoni Librin

HENRI XHEJMS

Deizi Miler
Lëxoni Librin

KOZETA

Kozeta
Lëxoni librin

Vishe këmishën e njeriut të lumtur

Vahida Djedovic
Lëxoni Librin

Suvenir

Suzana Kuqi
Lëxoni Librin

Shtatë zakonet e njerëzve me efektivitet të lartë

Stephen R. Covey
Lëxoni Librin

Zakoni i 8të

Stephen Covey
Lëxoni librin

LOTËT E TRËNDAFILIT

STAVRI PONE
Lëxoni Librin

Sekreti i sundimit të botës

Lëxoni Librin

Gratë

Sami Frasheri
Lëxoni Librin

ENDACAKU KNULP

Herman Hess
Lëxoni librin

KOLOMBA

Prosper Merime
Lëxoni Librin

KOLONELIT S’KA KUSH T’I SHKRUAJË

G.G. Markez
Lëxoni Librin

VDEKJA E IVAN ILIÇIT

Leon N. Tolstoi
Lëxoni Librin

NJË ZEMËR E DOBËT

Fjodor Dostojevski
Lëxoni librin

NGADHËNJIM I DASHURISË

Ivan S. Turgeniev
Lëxoni Librin

LUMI I MADH ME DY ZEMRA

Ernest Heminguej
Lëxoni Librin

KRONIKË E NJË VDEKJEJE TË PARALAJMËRUAR

G.G. Markez
Lëxoni Librin

Letër babait

Franz Kafka
Lëxoni librin

E fshehta pas horizontit

Jean-Pierre Andrevon
Lëxoni Librin

Rregullat e Gotit

Xhorxh Anastasia
Lëxoni Librin

Një jetë në shërbim të lirisë

Xhevat Hasani
Lëxoni Librin

TRE VETË ME BIÇIKLETA

ZH. K. Zherom
Lëxoni librin

E fshehta pas horizontit

Aid El-Karni
Lëxoni Librin

Frymë të vdekura

Nikollai Gogol
Lëxoni Librin

Nektari i vulosur i Xhennetit

Safijurr Rrahman El Mubarekfuri
Lëxoni Librin

E VËRTETA BËN ARMIQ

XHEMIL ZEQIRI
Lëxoni librin

LULE DHE VJESHTË

Xhemajl RUDI
Lëxoni Librin

Njolla në mur

Virginia Woolf
Lëxoni Librin

Të mjerët

Viktor Hygo
Lëxoni Librin
Close Menu