Ëmbla, talentja e madhe e muzikës në Zvicër

Një emër i ri që po vjen në estradë, gjithsesi është edhe Ëmbla Bytyçi, e cila ka një zë të bukur dhe që pëlqehet në skenën muzikore. 

Ëmbla jeton në Riaz të Zvicrës, ka 14 vjeç, është një talente rrallës. Ajo ka aspirata të mëdha, që në një të ardhme të jetë zëri i fuqishëm i botës së muzikës. 

Drejtoresha e “A-Mol”, Anduena Tahiri, njëherësh këngëtare e mirënjohur, ka fjalë miradije për këtë talente të madhe, e cila i ka të gjitha parakushtet që të shndërrohet në një këngëtare të spikatur në të ardhmen.  

“Ne i kemi realizuar këngën e parë të cilën e kemi publikuar”, thotë shkurt Anduena për gazetën “Bota sot”. 

Ëmbla punon pareshtur, që të përvetësohet në çdo aspekt dhe të jetë e gatshme për secilën sfidë.

Embla Bytyqi – Origjinale (Official Video) – YouTube

Shpërndaje lajmin në:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu