Bitcoin thyen rekord përsëri dhe arrin vlerën më të lartë të të gjitha kohërave – Kjo është vlera momentale

lera ishte duke u rritur gradualisht, dhe sot në orët e hershme të mëngjesit ajo veçse iu ishte afruar shumë rekordit paraprak.

Të martën, vlera e Bitcoin iu afrua më shumë se asnjëherë më parë vlerës më të lartë që ka arritur ndonjëherë. Që nga lansimi i fondit të ETF të së ardhmes në SHBA këtë jave, lëvizjet në vlerë janë dalluar, shkruan lajmi.net.

Pas lëvizjeve që janë vënë re në ditët e fundit, Bitcoin ka arritur vlerën më të lartë që nga ajo e prillit kur preku vlerën $64,889 dhe për momentin ka arritur vlerën prej $60,039.70.

Shpërndaje lajmin në:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu